Babagan awake dhewe

PAMBUKA

Changzhou Sdpac Co., Ltd. dumunung ing C5, HUTANG science and Technology Industrial Park, Guangdian East Road, Changzhou City, kanthi area meh 10000 m2.

Perusahaan iki duwe investasi total 20 yuta lan modal kadhaptar 10 yuta.Apa profesional sing melu kabeh jinis desain ember plastik lan perusahaan manufaktur, khusus nggunakake ember plastik minangka arah pangembangan perusahaanku, kita duwe 20 profesional ing industri, gelar sarjana utawa ndhuwur, saiki melu riset perusahaan. lan pembangunan, produksi, kualitas, sales, finance lan karya liyane.

Visi perusahaan yaiku "ngupaya mbangun merek plastik sing misuwur ing saindenging jagad" lan nggawe sistem budaya unik dhewe.

1. Kanggo pelanggan: kanggo nyedhiyakake produk lan layanan sing berkualitas, nggawe kepercayaan, stabilitas, kemitraan win-win.

2. Kanggo karyawan: nggawe lingkungan kerja sing harmonis lan menang-menang, ngenali, negesake lan menehi play lengkap kanggo nilai unik saben karyawan.

3. Kanggo masyarakat: netepi hukum lan peraturan nasional lan aturan industri, lan nggawe perusahaan anyar sing ijo, inovatif lan ngucapke matur nuwun.

"Delengen masa depan, mung gawe ember"iku filosofi bisnis kita.

Changzhou SDPAC Co., Ltd. bakal nggawe seri ember plastik AS sing paling apik kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan ndhuwur.Kanthi pangembangan bahan mentah lan bahan mentah ing pasar domestik, biaya kemasan bisa ditambah.Ember kemasan nduweni peran penting kanggo nambah nilai tambah eksternal produk.Minangka simbol kemasan dhuwur, ember plastik terus-terusan ngganti pola kemasan ing pasar.Kita yakin manawa masa depan ember plastik minangka inovasi dinamis, lan nggambarake jaman produk pribadi.

Perusahaan kita mesthi ngetrapake perlindungan lingkungan ing posisi penting ing strategi pangembangan perusahaan.Nalika nyedhiyakake produk lan layanan sing berkualitas kanggo para pelanggan, perusahaan kasebut setya njaga lingkungan alam kanggo nggayuh pembangunan sing lestari.Kita bakal nggabungake manajemen lingkungan karo manajemen perusahaan, lan mboko sithik nggawe lan nambah mekanisme organisasi lan operasi manajemen lingkungan.Ngrawat bumi sing dienggoni, nyuda emisi polutan lan ngirit energi minangka tujuan langgeng.

BUDAYA MEREK

13

ACARA PEMBANGUNAN

2010 Mbangun babak PAIL A SERIES & SQUARE PAIL SERIES
2011 Mbangun babak PAIL B SERIES
2012 Mbangun ALL PLASTIK BISA
2013 DEVELOP STRAIGHT SIDE PAIL
2014 Ngembangake kontaner Sharps
2015 Mbangun tutup mbukak & GAMMA LID
2016 Mbangun babak PAIL C SERIES
2017 Mbangun babak PAIL D SERIES
2018 DEVELOP ELECTRONIC PASTE CAN SERIES
2019 Mbangun CARTRIDGES PLASTIK & BASEBALL PAIL
2020 Mbangun ngusapake PAILS

SERTIFIKAT