• logo

Desain - Distribusi - Teknologi

Dai Dong Tien bangga dadi pelopor Teknologi - Desain - Distribusi industri plastik

company_intr_img

Babagan kita

Changzhou SDPAC Co., Ltd. dununge ing C5, Taman Industri sains lan teknologi HUTANG, Guangdian East Road, Kota Changzhou, kanthi jembar udakara 10000 m2.

Perusahaan kasebut duwe investasi total 20 yuta lan modal terdaftar 10 yuta. Apa profesional sing melu ing macem-macem desain desain plastik lan manufaktur pabrik, nggunakake plastik khusus yaiku arah pangembangan perusahaanku, kita duwe 20 profesional ing industri, derajat perguruan tinggi utawa ing ndhuwur, saiki melu riset perusahaan lan pembangunan, produksi, kualitas, sales, keuangan lan karya liyane.

Visi perusahaan kasebut yaiku "ngupayakake nggawe merek plastik plastik terkenal" lan wis nggawe sistem budaya sing unik

1. Kanggo pelanggan: nyedhiyakake produk lan layanan sing berkualitas tinggi, nggawe kapercayan, stabilitas, kemitraan win-win.

2. Kanggo karyawan: nggawe lingkungan kerja sing harmoni lan win-win, ngakoni, negesake lan menehi nilai lengkap kanggo saben karyawan.

3. Kanggo masyarakat: netepi undang-undang lan peraturan nasional lan aturan industri, lan nggawe perusahaan anyar sing inovatif, inovatif lan ngucapke matur nuwun.

Produk Kita

Layanan kita

service01

GARIS PRODUKSI

Mesin cetak injeksi hemat energi paling anyar saka Chen Hsong Group JM MK6 digunakake ing produksi lan peralatan pabrikan, kanthi sawetara set 120t, 260t, 320t, 650T, lsp., Lan mesin merek SINTO digunakake minangka mesin tambahan: manipulator , mesin banyu es, mesin nyedhot, pengering, lsp., kanggo njamin stabilitas produk.

service02

Layanan kanggo OEM

Kita bisa mbantu pelanggan ngrancang lan ngasilake kabeh jinis produk plastik sing gegandhengan karo kemasan miturut panggunaan tartamtu. Saka desain konsep, desain produk, desain cetakan, pangolahan produk, lsp

Mitra

  • 2
  • 1
  • 10
  • 11
  • 13
  • 6
  • 12
  • 1
  • 7
  • 4
  • 8
  • 9
  • 3
  • 5